Колата е изгоряла в склад на МВР в нощта на четвъртък

...
Колата е изгоряла в склад на МВР в нощта на четвъртък
Коментари Харесай

Разкриват подробности около опожарения автомобил, който причини катастрофата в Шумен

Колата е изгоряла в склад на МВР в нощта на четвъртък против петък

Лекият автомобил " Волво " 360, с което 18-годишният Жечко Кюркчиев блъсна и умъртви 22-годишна жена в сряда вечерта до Практикер, е изгоряло на паркинга на полицията. За инцидента се води настрана досъдебно произвеждане. Колата е изгоряла в нощта на четвъртък против петък.

Окръжният прокурор на Шумен Орлин Куздов отхвърли да дава отговор на каквито и да е въпроси по тематиката и насочи към пресцентъра на основна прокуратура София.

Лекият автомобил, оставен за предпазване в склада на Министерство на вътрешните работи в Царев брод, не е допустимо да се самозапали, защото незабавно след катастрофата огнеборците са отстранили неговия батерия, разкри .

Автомобилът е открит в базата на Министерство на вътрешните работи в с. Царев брод. До него има и различен автомобил, само че със следи от пожар е само " Волво " - то. Местни хора описаха, че пожарът е станал в петък 2:00 ч. сутринта. Те също недоумяват, по какъв начин може да възникне инцидентен пожар там, откакто обектът е с 24-часова въоръжена защита.

Припомняме, че през вчерашния ден Жечко Кюркчиев беше освободен под домакински арест. Причина за това е, че кръвната проба на младежа е посочила, че той не бил използвал опиати, а показанията от теста юристите му оправдават с анестезия от ортодонт.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР